Arany Élet Szeretetotthon, Albertirsa

Arany Élet Szeretetotthon
Köztársaság Út 129-135
2730 Albertirsa
Pest
Mobil:
(20) 934 4403
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Leírás

2006 év decemberében indított otthonunkban különféle szolgáltatásokkal tesszük színesebbé lakóink napjait. Egy és két fős szobáink önálló fürdőszobával vannak ellátva.


Cégleírás
Társaságunk egy személy élete végéig tartó ápolását és gondozását 4-4.5 millió Ft egyszeri belépési díjtól és havonta a nyugdíj 80%-áért tudja vállalni, valamint biztosítja a visszaút lehetőségét 1 hónapos próbaidővelkérés esetén. Ha meggondolná magát, vagy nem tudja megszokni otthonunkat, úgy lehetősége nyílik régi környezetébe visszatérni. Ebben az esetben a szociális törvény által szabályozott összeget visszatérítjük. Az Arany Élet Szeretetotthon Kht.
személyes gondoskodást nyújtó bentlakásos otthonának legfőbb célkitűzése a személyi szabadság és emberi méltóság tiszteletben tartásával, lakóink gondozása, foglalkoztatásuk megszervezése egy harmonikusan kialakított csendes, barátságos és biztonságos környezetben. A gondozásban kiemelt szerepet kap az időskorúak személyisége, mindenkori fizikai és lelki állapota. Az idősek szükségleteinek kielégítése rendkívül jó körülmények között biztosított.
Az egy, illetve kétágyas szobák mindegyikéhez fürdőszoba tartozik, tágas étkező.
Kulcsszavak:
Idősek otthona, Nyugdíjasotthon, Könyvtár, Szakápolói felügyelet, Ingyenes kirándulások, Négyszeri étkezés
Arany Élet Szeretetotthon a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Arany Élet Szeretetotthon

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot